Избрани Новини

Сървайвърите Джаферович: За празниците си оставаме вкъщи

Евгения днес чества и имен ден

Едно от най-симпатичните старозагорски семейства Ваня и Евгения Джаферович ще посрещнат Коледно-новогодишните празници в домашна обстановка. "Искаме да си останем у дома, да си починем и да усетим празниците", каза в интервю за Starazagorautre Женя и допълни, че дори и именния си ден е забравила, заради цялата суматоха около победата на Ваня в популярната игра "Сървайвър: Камбоджа".
Победителят от играта пък с гордост и радост ни сподели, че очакваното в ранна пролет второ тяхно дете, ще бъде момче. Ваня дори се надява да имат и трето дете, плод на тяхната любов.
Когато заговорихме за любовта на двамата сървайвъри, Ваня Джаферович разказа, че Женя е единствената жена, с която е почувствал, че може да живее. "Щастлив съм с нея, тя е жената на живота ми, щастлив съм, че ще имаме син" допълни без да скрива усмивката си любимецът на старозагорци. Женя пък разказа, че всичките му качества са й подсказали, че той е човекът на нейния живот. В началото, като го е видяла и разбрала, че е футболист, си казала, че едва ли ще излезе нещо сериозно между тях. "Но Ваня не е като другите футболисти, той е много различен. И характерът, и възпитанието му са различни", казва за голямата си любов чаровната Евгения.
Продължаваме разговора със семейството за Сървайвър. Ваня разказава, че това е най-голямото приключение в живота му. Било е много истинско, от там са му останали много приятели. Но и много му е взела играта - здравето най-вече. Няколко месеца след края на Сървайвър се е възстановявал - първо е отслабнал много, после е качил килограми, проблеми е имал и с имунната система. "Но като цяло играта ми даде повече, отколкото ми взе", категоричен е Джаферович.
На въпроса кой е по-големият сървайвър от двамата със смях си признаха, че е Ваня, след като е победил, но той пък подчерта твърдо, че е бил подготвен от Женя и победата му е и нейна. Женската интуиция на съпругата му пък от самото начало подсказвала на Евгения, че той ще е големият победител.
Разговорът не може да мине и без "Берое". За връзката си с любимия отбор и феновете му, Ваня говори с изключително топли думи. Той разказа, че още през 2005 година, когато отборът е бил в затруднение заради Николай Банев и футболистите не са получавали заплати, той е останал да играе, въпреки всичко. И тогава се е зародила любовта му към "Берое". "Винаги съм обичал и отбора, и феновете" каза Ваня.
На финала чаровното семейство пожела на всички здраве, защото то е най-важното. И една по-добра година за всички фенове на "Берое" и всички старозагорци.

А нашият екип им пожела весели празници, да съхранят и предадат любовта и на децата си, и да са здрави, за да ни радват още дълго със своето очарование и позитивност.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов