Избрани Новини

Футболна инвазия в Сандански

Очакват се през януари и февруари между 10 и 15 български отбора да бъдат на подготвителни лагери в Сандански

Първи, още през декември,  дойдоха младежките национали, които изиграха 2 контроли за 5 дни срещу „Вихрен” и „Славия”.  Последната от тях бе на 19-ти срещу „Славия”, която младежите спечелиха с 2:0.

Дали заради финансовата криза, която е налегнала много от отборите на българския футбол, но през януари и февруари тук ще е пълно с отбори. Първи пристигат футболистите на „Левски”, които избраха Сандански за първи лагер за пръв път от няколко години насам. Освен тях в курортния град ще се готвят елитните „Славия”, „Локомотив” София, „Хасково” и „Марек”, предаде е-79.com.  Не е малък и броя на отборите от „Б” група, като „Пирин” Благоевград, „Верея” Стара Загора и „Локомотив” Мездра също ще се готвят тук.

В Сандански на подготвителен лагер ще бъде цялата Детско-юношеска школа на „Лудогорец”. Директоът на школата Яков Папарков потвърди, че отбора ще се готви и тренира на терена в с. Дамяница. Лидерът в „Б” групата-„Монтана” пък за втора поредна година ще бъде на първи лагер в Петрич. Със сигурност бройката на отборите може да нарастне, тъй като чисто по финансови причини някои от отборите още не са решили дали ще имат възможности за подготвителни лагери.

Отделно само за контроли  в Сандански ще идват и още няколко отбора от региона като „Банско”, „Пирин” Разлог, „Септември” Симитли и „Пирин” Гоце Делчев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов