Избрани Новини

Цяло село Кавракирово пропищя от скандалната Калинка

Съселяните й искат изселване или въдворяване в клиника

Цяло село Кавракирово в община Петрич пропищя от буйния нрав на съселянката си Калинка Деведжиева, информира struma.com. Шармантната дама, която нашумя в национален ефир с това, че я биха на капака на колата в родното село на бившия и съпруг от село Кулата, си показала "зъбите" и в празничните дни, каза кметът на Кавракирово Александър Треновски днес. На маса с бутилка бира, тя обиждала без основание преминаващите в района на селската кръчма. "Постоянно пиша обяснения в полицията!", поясни ситуацията с Деведжиева управникът на селото.

Преди седмица той е предоставил и писмена характеристика за нея с искане или да бъде въдворена за лечение или изселена от Кавракирово. Треновски заяви, че тя е неконтролируема. Буйният и нрав се проявил и при бой с Кирил Кочев. По думите на съселяните си, тя е извънредно сприхава, конфликтна и издържа на "кютек". "Колкото и пъти да е отнесла боя, главата й не се пълни, да седи мирно и кротко!", възмущават се от нрава и хората на Кавракирово.

Случвало се е без причина да се заяжда с тях. Неотдавна при ремонт на къщата си кметът останал като гръмнат, когато Деведжиева го обвинила, че мебелите, които се пренасяли, били крадени. Застанала пред имота му и крещяла с пълно гърло да я чуят всички по улицата. "Такова чудо не се е раждало досега. Какво ли не правя за нея, а тя продължава да тормози цялото село! Крайно време е органите да се намесят и да я въдворят някъде, защото ще стане някоя поразия", притеснен каза кметът.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)