Избрани Новини

Ясновидци на килограм в Петричко - гледат на карти, боб и леща

В Петричко процъфтява бизнеса на екстрасенсите и гледачите, които използват всевъзможни начини за предсказване на бъдещето

След пророчицата Ванга, най-известен си остава Киро Извънземното. Мистериозният Киро, цар на „приказките„ за отвъдното и виждащ в Космоса, откъдето получава директно информация за човек, е със стаж от близо половин век. Дори по времето на тоталитаризма, Кирил Якимов не спря да предсказва бъдещето. За това разбира се изяде много бой в килиите на някогашната милиция, пише struma.com.

Въпреки това духът му на гледарец не го напусна. И до ден днешен Якимов е неуморим и продължава с „мисията„ си. Тя му била спусната директно от съзвездието Ван Дам чрез космическата му жена Сара, от която има над 100 извънземни деца. Той прилага любопитен начин на предсказване. Слага си пръста на челото, мълчи за няколко минути, докато осъществи контакт и изстрелва поредното си знамение. Колкото и да е необяснимо за земляните, понякога, той уцелва. Така например много преди да падне кабинета на Борисов от първия му мандат, Киро предсказа, че той ще падне месеци до изтичане на мандата му..

В началото на тази година пък реши, че догодина наред с изборите за местна власт ще упражним правото си и за извънредни парламентарни и президентски избори. Това досега не се е случвало. Но информацията му е била на 100 %подадена му от извънземните и като техен проводник той реши да я сподели със света. В село Струмешница живее друг именит гадател. Казва се Митко. И той като събрат си Киро гледа в съдбата на хората. Митко е много по-млад от Извънземното.

Използва метода на трите имена и рождената дата. След като му се съобщят, погледът му се впива в точка в пространството. Някой твърдят, че е безкрайно точен в гаданията си Митко познавал дори детайли от събития на бъдещето. Някога той беше любимият гледач на администрацията на кмета Вельо Илиев. Славата му обаче помръкна, незнайно защо сред хората на градоначалникът. Явно е казал, или по-точно предсказал нещо, които те не са харесали, коментират петричани. Затова пък Митко се ползва с огромен авторитет в средите на бизнеса и адвокатите. В село Габрене той има друг колега. Името му е Атанас. Той гледа по метода на пророчицата Ванга, на захар.

За това човек трябва предварително да е преспал с бучка захар под възглавницата си и чак на следващия ден да отиде при него. Той пък влиза директно в "сърцето и мозъка" с мислите си. Познава, но на някои казва, че Господ му забранява да предсказва! Защо? Само той си знае. Но е практика, повечето петричани да го търсят за съвет в дните –събота и неделя. Това е графикът му, през останалото време не работи. Преди време местните луднаха и по друг феномен. Момиче от с. Яворница.

Според преданието, то било наследничката на Ванга. Вярно е, че познава и по думите на някои, дори лекува онкозаболявания със сеанси и лечебна енергия от ръцете си. В града е много модерно са се гледа на кафе. Поне четирима са изявените гледачи. За привличане на клиенти те лепят рекламни материали по уличните стълбове. Бумът на бизнесът, се дължи на кризата, казаха петричани. Според тях хората прибягват до този начин на живот, защото са в безизходица от живота, които ги е смачкал тотално. За отбелязване е, че почти всички не търсят пари. Вземат, само при положение, че доброволно си оставил сума от порядъка на 10-20 лв. за сеанс.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)