Избрани Новини

Непознати лица оглавиха класация за най-секси жени на 2014

Булевард

29-12-2014, 08:00

Снимка:

iconolo.gy

Автор:

Bulgariautre

Всичко от Автора

Сред тях са певици, актриси, фотомодели и топ манекени

Класацията за най-секси жени за 2014 със сигурност ще изненада световния хайлайф. Обикновено сред 10-те най-привлекателни дами са имената на Анджелина Джоли, Дженифър Лопес, моделите Адриана Лима, Алесандра Амброзио и Ирина Шайк. Тази година за първи път от много време вечните секссимволи отстъпват местата си на съвсем нови и малко познати лица.

Вижте класацията за най-привлекателните жени на 2014 година:

Роузи Хънтингтън
Цветето на Англия - така наричат красивият модел на "Викториас Сикрет". Роузи има 4-годишна връзка с актьора Джейсън Стейтъм. Двамата дори наскоро се сгодиха.
С външност на лолитка, Хънтингтън за отрицателно време става един от най-харесваните млади модели. Снима се в редица филми, като във всеки от тях влиза в ролята на секси жена.
И как иначе! С големите си устни и котешки поглед, Роузи няма как да бъде сбъркана.

Кейт Ъптън
Само на 21 г., Кейт Ъптън се превърна в най-търсения модел за 2014 г. Момичето от Флорида стана известно с филма "Другата жена", където играе ролята на апетитна блондинка, любовница на заможен мъж. Партнира си с Камерън Диас. Първоначално по време на кастинга продуцентите на лентата не са съгласни да я одобрят. Смятат, че е с прекалено пищни форми, които няма да изглеждат секси на големия екран. Търсят момиче, което да е с много слабо тяло. В крайна сметка все пак избират Ъптън. Не предполагат какво ще се случи след премиерата на филма.
За кратко време моделът оглавява класацията на сп. "Пийпъл" за най-привлекателните живи жени на планетата. Става идол на милиони млади момичета. Кейт неведнъж е казвала, че за нея най-секси са жените с апетитни форми.

Марго Роби
С филма "Вълкът от Уолстрийт" Марго Роби за една нощ стана любимка на милиони мъже по цял свят. В лентата тя е съпругата на Леонардо ди Каприо, за която всички му завиждат. Емблематична става сцена в стаята на дъщеря им.
Марго е представена като изключително секси млада майка. След големия фурор, който направи обаче, се наложи да промени коренно визията си за друга роля. Стана брюнетка и качи килограми. Някои от феновете дори отбелязват, че леко закръглена изглежда още по-добре.

Оливия Уайлд
Красивата д-р Реми Хадли от сериала "Д-р Хаус" - това е Оливия Уайлд. Няколко пъти е била носителка на награди за сексапил от мъжки списания. През 2014 г. тя стана майка на момче от половинката си Джейсън Судейкис. В Холивуд дори бе определена за една от най-секси бременните знаменитости на всички времена. Съвсем заслужено. Уайлд можеше да се похвали с перфектна фигура по време на цялата си бременност. Състоянието й не пречеше да се появява на червения килим и дори да носи рокли по тялото, които въпреки коремчето стояха зашеметяващо.

Шакира
Певицата Шакира много скоро след появата на първородния син Милан се завърна в класациите. Сега е бременна с второто си дете от футболиста на "Барселона" Жерар Пике. Още отпреди тя е любимка на мъжката част заради танцовите си умения и кръшните движения, които показва в клиповете към песните си. За нея казват, че няма типичната секси и дръзка визия, а по-скоро носи в себе си огромна доза нежна женственост. Тя е една от малкото звездни дами, които в продължение на цялата си кариера не са сменили визията си и въпреки това продължават да са интересни и харесвани. Ако погледнете снимки от първите й клипове, ще забележите, че даже прическата й е същата - нейната запазена марка, комбинация от русо и черно.

Дженифър Лоурънс
Звездата от "Игрите на глада" за период от две години претърпя пълна метаморфоза. Неочаквано стана една от най-желаните дами, направи запомнящо се падане на червения килим и се подстрига късо. От малкото момиче със синьо-зелени очи и невинна външност днес няма и помен. След появата си в хитовия филм Лоурънс е получила много предложения от мъжки списания. Досега се е съгласила само на една разголена фотосесия, на която позира с изрязани бански и рокли.

Емилия Кларк
Лондонската актриса Емилия Кларк стана известна с участието си в серала "Игра на тронове". Там е невинната тийнейджърка Денерис Таргариен. Положителна критика й печели трансформацията в безскрупулен тактик в лентата. Няколко пъти е била на първо място в класации за най-красиво лице на различни списания. "С помощта на Денерис успявам да вдъхна самоувереност на много жени и млади момичета и да им покажа, че могат да бъдат много повече от нечии жени или приятелки", казва англичанката в свои интервюта.

Ариана Гранде
Американската певица и актриса Ариана Гранде нашумя най-вече през последната година. Апетитно миньонче - това са думите, с които я оприличават коментаторите. 21-годишната Ариана за няколко месеца и с няколко клипа се превърна от тийнейджърка в секссимвол. Изгради собствен запазен стайлинг за сцената, който е привлекателен, но в същото време умерено дързък. Когато пее пред публика, Гранде винаги е облечена в поли с много къса дължина, високи обувки и топ. Гримът и прическата пък са в пълен контраст и изглеждат невинни. Именно тази комбинация от добро и лошо момиче помогна на Ариана да се нареди сред най-привлекателните дами.

Рита Ора
Рита Ора е една от най-проспериращите млади изпълнителки в момента. Оприличавана е често на Риана и не може да се отрече, че в последния клип към песента си "Black Widow" двете си приличат поразително. Ора има роля и във филма "Бързи и яростни". Всъщност там е моментът, в който я връхлита славата. Стилът е отличителен. Залага често на кожени гащеризони и клинове, които стоят повече от добре на перфектната фигура.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов