Избрани Новини

Левски (Крупник) стана шампион на коледния турнир

Отборът на Левски Крупник е победител в Коледния турнир по футбол на малки врати Симитли’ 2014

Кметът на общината Апостол Апостолов, който е създател на турнира, връчи купите и наградите за призьорите в коледните футболни игри.

За третото място на призовата стъбичка в малкия финал се пребориха момчетата от Ел Класико от Благоевград. Това бе и единственият гостуващ тим, участник в турнира, който си проби път до финалите. Ел Класико се наложиха с 4:3 над тима от Симитли – Вива.

В играта на изкуствен терен в двора на гимназията и на стадиона в Симитли през последните десетина дни като най-добри и/ или най-късметлии се доказаха отборите на Левски от село Крупник и Жълтата подводница от град Симитли. Крупничани се наложа с класическото 3:0 над отбора от Симитли и станаха безпелационни победители в коледния турнир.

Освен купи за първенците, кметът Апостолов връчи и няколко специални награди и отличия.

„Уимбълдън” взеха специалната награда за отбор на най-малките футболисти в турнира. 13-годишните юнаци от школата на Септември Симитли, тренирани от Петър Бандев стигнаха чак до осмина финалите в турнира сред 32 отбора участници, пише simitli.info.

Талантът от школата Септември Симитли Ради Кирилов, настоящ футболист на Киево и на националния отбор, бе отличен със специален плакет за принос към Коледния турнир в памет Иван Янчев. Ради Кирилов се завърна в родния Симитли специално за турнира.

Друг талант от школата на Септември Симитли Мартин Тошев, който в момента се състезава с екип на съседния Пирин (Благоевград) пък взе приза нападател номер 1 на турнира.

Васил Христов от Ел Класико стана вратар на турнира, след като не допусна пробив във вратата си за цели 7 мача, което бе от ключово значение за участието на Ел Класико на финалите.

Коледният турнир по футбол се  провежда за поредна година по инициативата и под патронажа на общинския кмет Апостол Апостолов в памет на спортният деятел, фен на футбола и приятел на спорта – Иван Янчев от село Черниче.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов