Избрани Новини

Данъчен служител смени Асим Адемов в местния парламент в Гърмен

Вили Касова е новият съветник в малкия парламент от листата на ПП ГЕРБ.

Данъчният служител Вили Касова положи клетва пред Общински съвет – Гърмен. Касова е новият съветник в малкия парламент от листата на ПП ГЕРБ, съобщава infomreja.bg.

Тя зае мястото на Асим Адемов, който преди по - малко от месец бе назначен за заместник - областен управител на Благоевград и оваканти предишната си длъжност в Общинския съвет в Гърмен.

На вчерашното заседание, което бе последно за 2014 г., съветниците гласуваха още и разместване в постоянните комисии.

Новият общински съветник от ГЕРБ Вили Касова стана член на комисията по хуманитарни и социални дейности, младежта, спорта и конфликт на интереси на мястото на колегата си Верхад Ислямов.

Ислямов пък стана член на комисията по устройство на територията, земеделие и гори, околна среда и туризъм, където преди беше Асим Адемов.

С "Добре дошла" общинските съветници от ГЕРБ посрещнаха новото попълнение в парламентарната група в лицето на Вили Касова, като й пожелаха ползотворна работа в името на община Гърмен и нейните жители.

Впечатленията й от първото заседание на Общинския съвет обаче не се оказаха никак добри заради скандалите, противоречията и задкулисните игри, на които бившата данъчна служителка стана свидетел по време на дебатите и различните гласувания.

Така на първата сесия с участието на Вили Касова по - голямата част от точките в дневния ред останаха без решение.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов