Избрани Новини

Без проблеми премина вчерашният ден по Е - 79

Причината е в поредицата почивни дни след Нова година

Спокоен бе трафикът по главен път Е79 през вчерашния ден, въпреки очакванията за тапи и забавяния на движението. Очакваният тежък трафик по Главен път Е79 не се случи, информира БНТ. През целия ден движението по пътя беше спокойно, а прибиращите се от почивки в Гърция и Банско така и не задръстиха пътя, както предварително се очакваше.

В района на Кресненското дефиле автомобили рядко се срещаха, а някои шофьори дори оцениха днешния трафик като много по-слаб от този в делнични дни. Колони се образуваха изключително рядко, а когато такива все пак се случваха заради някой бавно движещ се камион, на първия прав участък следваха изпреварвания и разкъсване на малката група коли. На граничен пункт Кулата опашки от автомобили също нямаше.

Причината за лекия трафик по Е-79 вероятно е в поредицата почивни дни след Нова година. Туристите са се прибрали на порции, разпределяйки се в няколкото почивни дни и затова не се е стигнало до задръствания, коментираха търговци на пътя. През целия ден край Благоевград дежури автомобил на службата за пожарна безопасност. За щастие камионът остана без работа цял ден, защото инциденти нямаше.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов