Избрани Новини

Наградиха първото неврокопско бебе за тази година

На изписването на детето в АГ-отделението на болницата в Гоце Делчев присъства кметът на общината Владимир Москов

Първото бебе за 2015-та година, родено в МБАЛ „Иван Скендеров” гр. Гоце Делчев, бе изписано. Детето е жител на община Гоце Делчев и затова по традиция получи подаръци, осигурени от общинската администрация, информираха от пресцентъра.

На изписването на детето в АГ-отделението на болницата в Гоце Делчев присъства кметът на общината Владимир Москов, заедно със заместник - кмета Богдан Боцев и други представители на общинската администрация. Кметът поздрави родителите на новородената Василена, като им пожела да отгледат рожбата си в здраво и щастливо семейство, а тя да бъде умна, красива и с много късмет. Той отправи поздрави и благодарност към всички лекари и акушерки в болницата за техния професионализъм, като отправи пожелания за повече новородени деца през 2015-та година.

Кметът Владимир Москов подари на майката на новороденото момиченце цветя и почетния знак на града. Бебето получи медальон с надпис „Новороден жител на общината”, а семейството - паричната сума от 300 лв.

Малката Василена Кръстева Станева е родена на 1 януари 2015-та година в 20.00 часа с тегло 3.100 кг и ръст 50 см. Нейни родители са д-р Петя Чонгова и Кръстьо Станев. Това е първото дете на семейството, което живее в гр. Гоце Делчев.

От началото на 2015-та година до днес, новородените в МБАЛ „Иван Скендеров” в Гоце Делчев са 5 на брой.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов