Избрани Новини

Кюстендилският футболист Цветелин Якимов ще играе във "Верея"

До края на седмицата ще се присъедини към старозагорския тим

Кюстендилският футболист Цветелин Якимов ще се присъедини до края на седмицата към втородивизионния "Верея"- Стара Загора.
"Имам вече договор с мениджър, както и програма за самостоятелната ми подготовка, която водих през последния месец в Кюстендил. Първият лагер с новия отбор ще бъде в Сандански от 23 до 30 януари. Вторият етап от зимната подготовка ще бъде в турския курорт Анталия. Той ще продължи от 6 до 14 февруари. Предвидени са три контролни срещи", каза за Дарик Цветелин Якимов.
Футболистът започва кариерата си в частния клуб ФК "Бузлуджа", след което преминава като юноша в "Пирин"- Благоевград. "След фалита тогава на "Пирин" се върнах за кратко в "Бузлуджа". В този етап от време ме потърси Иван Стойчев от "Пирин"- Разлог и ме попита може ли да разчита на мен? Тогава отбора бе във "В" група, но за 1 година влязохме в "Б" група. Треньорът щеше да разчита и в професионалния футбол на мен, ако от "Велбъжд" не бяха поискали пари, за да ми дадат необходимата бележка", коментира Якимов. След провала на договора той се връща във "Велбъжд" и има мачове за тима в Елитната група до 19 години. Последните му мачове са за отбора на "Германея"- Сапарева баня.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов