Избрани Новини

Тони Стораро и Софка вилнеят в Банско

Двамата изпълнители се веселят в кръчмите, но намериха време да отидат и до ски пистата

Софи Маринова и Тони Стораро пощуриха Банско. Изпълнителите отседнали в зимния курорт със свои приятели и веднага се впуснали в действие. Купонът започнал още от новогодишната нощ, когато компанията препълнила едно от вървежните заведения в района, пише "България днес".

Докато Тони отпивал от марково бяло вино, колежката му Софка вдигала наздравици с ракия. В поведението й по нищо не личало за личната й трагедия. Преди месец певицата се похвали, че чака дете, но после се оказа, че трябва да го махне, защото бременността й била извънматочна.

След механата веселбата се пренесла по пистите на зимния курорт, където певицата искала да провери дали синът й Лоренцо става за скиор. Самата Софка не посмяла да се пробва със ските и щеките, но гордо позирала до останалите. Докато другите се спускали, ромската перла започнала да се щрака с телефона си и да си прави селфита, за да покаже на феновете си как се е издокарала с червено яке с огромна пухена яка.

Тъй като събрали студ, прочутите приятели решили да се поглезят в СПА центъра на местен 5-звезден хотел. Там се отбил и синът на Тони Стораро - Фики, който не пропуснал да изпробва релаксиращите процедури и да поблъска във фитнеса.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)