Избрани Новини

Петима млади специалисти на работа в община Гоце Делчев

Новините

13-01-2015, 11:41

Снимка:

predavatel.com

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пламна покрива на хижа "Гоце Делчев" над Добринище

Лек трус люшна Гоце Делчев

Те са на възраст до 29 години, завършили са висшето си образование

Петима млади специалисти, завършили висше образование, започнаха работа по програма „Старт в кариерата” в общинска администрация Гоце Делчев. Те са на възраст до 29 години, завършили са висшето си образование, но не са работили по своята специалност досега. Всички са били регистрирани като безработни в Дирекция „Бюро по труда”, информират от пресцентъра на общината.

Младите специалисти ще работят в общинска администрация Гоце Делчев 9 месеца, каквато е продължителността на програмата „Старт в кариерата”. Двама от тях са със специалност „Стопанско управление” и работят в дирекция „Финансово – стопански дейности” в общинската администрация, други двама са със специалност „Екология” и работят в едноименния отдел на общината, а един от специалистите е с образование „Икономика и аграрно управление” и работи в Дирекция „Общинска собственост”.

Община Гоце Делчев кандидатства ежегодно за назначаването на работа на млади специалисти по програмата „Старт в кариерата”, тъй като това е добра възможност за начало на тяхната професионална реализация.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов