Избрани Новини

Винената партия в трескава подготовка за Трифон Зарезан

Винената партия се стяга усилено за празника Трифон Зарезан на 1-ви февруари

Нейните членове тренират ежедневно по два пъти до бъчвите с червен еликсир за свещената за тях дата. По обяд пийват по чаша вино за тонус, а вечер се наслаждават на напитката на боговете в по-големи количества. но не прекаляват, че да пият умерено и да не се напиват е закон за тях. Партията ще уважи своя патрон два пъти – и на 1-и, и на 14-и февруари. А периодът между двете дати са нарекли Трифонови празници.

„Тази година очакваме много наши симпатизанти от чужбина да ни гостуват - македонци и гърци, където преди време проведохме изнесени пленуми. Научихме ги как се прави и как се пие вино", разкриха от уникалната организация, пише "Стандарт".

„Винените глави" ще са напълно подготвени за своите Трифонови празници, които продължават две седмици. „Знаят за нас във все повече държави по света. Не е тайна, че няколко американци са наши членове, както и виетнамски дипломат. Членската ни маса вече наброява над 1200 души, от тях 40% са жени. Продължаваме да стоим далече от политиката", твърди несменяемият вече 18 г. председател Иван Лулейски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов