Избрани Новини

Пиян полицай скача на клиенти пред чалга клуб

Крими

17-01-2015, 12:50

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пиян бургазлия нападна полицай

Мъжът бил агресивен, крещял на хората, нападнал орханител

Инцидентът станал около 4.30 тази сутрин. Четиридесет и една годишният мъж, заедно със своя син, на 21 години, употребил солидно количество алкохол в бар на улица „Георги Кирков”.

След това двамата се отправили към оборотен местен чалга клуб.
На входа охраната, съобразявайки се с новите изисквания за сигурност, въведени в бургаските заведения, отказала да ги пусне. Пияният изпаднал в ярост, крещял на хората на входа и скъсал ръкава на един от гардовете. На мястото пристигнал полицейски патрул.
Нарушителите на спокойствието били отведени в Първо районно управление за изясняване на случая. Там агресията на 41- годишният мъж се пренесла върху служителите на реда. Те били обиждани и заплашвани с побой. Станало ясно, че въпросният е полицай от Четвърто районно управление.
По време на инцидента той не се легитимирал пред охраната на клуба, нито пред своите колеги. Задържан е за 24 часа, заедно със сина си. В момента се изземват записи от видеокамери, провеждат се разпити на свидетели – очевидци.

По случая е образувано и дисциплинарно проверка срещу полицая, за инцидента са уведомени представители на бургаските районна прокуратура и следствената служба.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов