Избрани Новини

"Марек Юнион - Ивкони“ осъществи светкавичен трансфер на национал днес

Националът Венелин Кадънков отива в Турция.

Волейболният ни шампион "Марек Юнион - Ивкони" осъществи поредния си трансфер зад граница, информира zadupnitsa.com. Само за часове днес дупничани преотстъпиха национала Венелин Кадънков в Турция.

Диагоналът се завърна в дупнишкия клуб преди 2 седмици, след като игра в чужбина и бе картотекиран за вътрешното първенство, както и за Шампионска лига. 27- годишният волейболист дори направи повторен дебют вчера при загубата 2:3 гейма от полския гранд "Ястрижебски". Той се отчете с 6 точки, макар да бе направил едва 2 тренировки за последния месец и не е все още напълно възстановен. Кадънков подписа с втория в турската втора лига "Афион" до края на сезона. Тази сутрин Кадънков отлетя за Истанбул и само преди минути бе представен в страницата на турския клуб. "Афион" гони влизане в елита този сезон, но конкуренцията в плейофите е много сериозна и разчитат именно на Кадънков да бъде козът за промоцията.

Това е вторият трансфер на дупничани по оста България - Турция в рамките на 10 дни, след като друг основен играч Георги Елчинов замина в лидера на втора турска дивизия. Двамата ще излязат в плейофите един срещу друг, като при добро стечение на обстоятелствата може да влязат и двата отбора в елита. Първите два отбора печелят промоция.

 


Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов