Избрани Новини

Данъците и таксите в Симитли без промяна

Местните данъци и такса битови отпадъци могат да се заплащат на касите в данъчна служба

На 2 февруари, понеделник, е първият ден, в който гражданите на община Симитли, ще могат да заплащат местните данъци и такси за 2015 година. Общинска администрация- Симитли започва да приема граждани, които желаят да покрият своите задължения за настоящата година. Това означава още един, допълнителен месец, в който данъчно задължените лица ще могат да ползват отстъпка от 5 %, ако заплатят цялото си задължение за годината до 30 април.

Местните данъци и такса битови отпадъци могат да се заплащат на касите в данъчна служба в община Симитли, в брой или чрез пос терминал, както и по банков път. Размерът им остава същият и няма да бъде увеличаван и през тази година, пише simitli.info.

Патентният данък може да бъде внесен на четири равни вноски - за първото тримесечие до 31 януари 2015 година, за второто - до 30 април, за третото- до 31 юли и за четвъртото тримесечие до 31 октомври 2015 година.

Данък върху превозни средства, данък върху недвижими имоти и битови отпадъци се заплаща на две равни вноски в следните срокове - до 30 юни и до 31 октомври. На предплатилите до 30 април цялата стойност на задълженията ще бъде направена 5 процентна отстъпка.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов