Избрани Новини

Андрей Ковачев поздрави Кюстендил по повод годишнината от освобождението на града

Евродепутатът Андрей Ковачев изпрати поздравителен адрес, МГЕРБ поднесе венец от негово име

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев изпрати поздравителен адрес до кмета и гражданите на Кюстендил по повод навършването на 137 години от освобождението от османско на града.

"В историята на България има много събития и дати, които са поставили основата на националното ни самочувствие като българи и днешната дата е една от тях. Пожелавам Кюстендил да се развива и просперира като модерен европейски град. Това ще се случи като местната и националната власт, бизнесът и обществото обединят сили и всяка стойностна инициатива в полза на гражданите бъде продължена. Надявам се, един ден границите около нас да станат символични, както е вече в голяма част от Европейския съюз, и несправедливостите от миналото да бъдат преодолени", гласи част от поздравителния адрес, изпратен от Андрей Ковачев.

Венец от името на евродепутата поднесоха младежите от структура на ГЕРБ - Кюстендил. В шествието по повод годишнината от освобождението на града се включиха стотици граждани, политици и общественици. Цветя и венци бяха положени пред паметника на Ильо Войвода, където с тържествено слово и запазване на едноминутно мълчание кюстендилци почетоха паметта на загиналите герои.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов