Избрани Новини

Поканиха Пиърс Броснан да се превъплъти във Вапцаров!

Новината съобщи племенникът на поета

Холивудският актьор Пиърс Броснан е поканен да играе ролята на Никола Вапцаров в международна продукция, финансирана от ЮНЕСКО. 

Новината съобщи племенникът на поета. Пред в. "Монитор” той обясни, че е разговаряно с роднините му, за да разкажат повече подробности за неговия живот, съобщи Нова телевизия. 

"Идеята на игралния филм е все още много сурова, но става дума за Съпротивителното движение на Балканите по време на Втората световна война. То е било подпомогнато от Великите сили, които са хвърляли над нашата територия оръжие и пари. Става дума за Трънския и Гоцеделчевския партизански отряд, както и за Гърция”, разказа племенникът на поета, според когото образът на Вапцаров ще е централен във филма. 

61-годишният Пиърс Броснан, известен най-вече с ролята си на Джеймс Бонд, още не е дал съгласието си. Актьорът вече е идвал у нас миналата година за снимките на „Survivor” с Мила Йовович, заради който взе уроци по танци от примабалерината Маша Илиева. Броснан хареса много България и заяви, че се чувства като у дома си и ще се върне пак.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)