Избрани Новини

Пирин победи Вихрен с 2:1 със Станислав Манолев на терена

Благоевградчани надделяха с попадения на Чепилов и Хаджииванов

ОФК Пирин победи с 2:1 Вихрен в Сандански днес следобед, в поредната контрола за орлетата в подготовката за новия полусезон на Б ФГ. Благоевградчани надделяха с попадения на Чепилов и Хаджииванов от дузпа, която бе изработена от национала Станислав Манолев, който изигра едно полувреме за орлетата, информираха от пресцентъра на клуба.
Мачът започна с очаквано превъзходство за пиринци, които владееха инициативата и изглеждаха по-опасни в предни позиции. Тони Тасев и Коцев на два пъти имаха възможности да отбележат, но пропуснаха. Противно на логиката, при една от редките атака за гостите, Николов и Тунтев не се разбраха за една спорна топка и от това се възползва Кавтанов, който се измъкна сам срещу вратаря Ганев и откри резултата за санданчани в 18-та минута. Две минути по-късно равенството бе възстановено, след като стража на домакините Стоянов сгреши, а Чепилов го прехвърли безпогрешно от границата на наказателното поле. Домакините изпуснаха още едно положение до края на полувремето чрез Каталски, който бе изпреварен от защитник и топката му бе избита преди головия удар.
През второто полувреме в игра за пиринци се появи националният състезател Станислав Манолев, който поддържа форма в момента в Благоевград. Старши треньорът на националите Ивайло Петев бе помолил Йордан Самоковлийски състезателят да се пусне поне едно полувреме в игра, на което пиринци нямаше как да откажат. Именно Манолев бе замесен в по-интересните неща през втората част, като стреля опасно в началото, а в края изработи дузпа, реализирана от Хаджииванов в 41-та минута.
Пред това на терена прехвърчаха малко искри, след като за домакините с директен червен картон бе изгонен Каталски, който фаулира грубо Попев. В 75-та минута и орлетата получиха червен картон, след като Войнов бе изгонен за втори жълт, за нарушение срещу Ласков.
Утре Пирин среща Литекс в любопитна контрола, която ще се играе в Благоевград на ст. Христо Ботев. Началния час на двубоя 15:30.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов