Избрани Новини

Благоевградчанин оцеля след токов удар, но след 56 дни почина от инфаркт

След лечението днес сутринта той е изписан от "Пирогов"

52-годишен мъж от Благоевград, обгорял при токов удар при трудова злополука преди 56 дни, почина днес от инфаркт, два часа след като се прибра у дома си след лечение в Пирогов.

Олег К. пострада по обяд на 5 декември миналата година при инцидент в подстанцията в ж.к. "Еленово". С 30% изгаряния той бе транспортиран в клиниката по изгаряния на УМБАЛСМ "Пирогов", съобщи struma.bg, цитирайки БГНЕС.

След лечението днес сутринта той е изписан от "Пирогов". Прибрал се в дома си в ж. к. "Еленово" по обяд. Към 14 часа днес му прилошало, извикана е спешна помощ. За съжаление мъжът вече бил издъхнал. Близките му не са пожелали аутопсия.

Най-вероятно токовият удар от 5 декември е засегнал и сърцето му. Още един негов колега пострада тогава, но не пожела хоспитализация. Няколко часа по-късно той се върна и бе настанен в отделението по хирургия на МБАЛ-Благоевград.

52-годишен мъж, служител на гробищния парк в Благоевград днес бе транспортиран за Пирогов, след като падна от каруца. Мъжът, който е служител, грижещ се за новия гробищен парк, паднал малко преди обяд днес от каруцата при почистване на района. Вследствие на падането е с черепно-мозъчна травма и фрактура на шийни прешлени.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)