Избрани Новини

Кметът Камбитов с трети заместник

Зорница Кралева ще бъде новият, трети зам.-кмет на община Благоевград по европейските въпроси

Новият трети заместник-кмет на община Благоевград се казва Зорница Кралева. Нейният ресор ще бъде европейската политика на общината, кандидатстването по проекти и усвояването на средства. Работата на г-жа Кралева ще бъде от изключителна важност за усвояване на европейски средства, които са един от основните финансови ресурси за всяка община.

Очаква се новият програмен период да предостави добри перспективи за финансова стабилност на много общини, а целта на община Благоевград е тя да бъде на челни позиции при разработването, кандидатстването по проекти и усвояването на средства. Опитът и професионализмът на г-жа Кралева ще бъде от изключителна помощ на общината за максималното усвояване на европейските средства. Тя започва работа от следващият понеделник, информират от пресцентъра на общината.

Зорница Кралева е работила в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, отдел „Програми за Европейско териториално сътрудничество и добросъседство”, водещ експерт при изпълнението на Програма за Европейско териториално сътрудничество Гърция- България 2007- 2013г. , част от екипа на Националното звено за контакт по Оперативна програма INTERREG IV C. През 2011 година работив в Отдел „Вътрешни граници”, Главна дирекция „Управление на териториалното сътрудничество” към Министерство на регионалното развитие и благоустройството, където изпълнява длъжността държавен експерт. Последно г-жа Кралева е работила в Министерството на инвестиционното проектиране като директор Дирекция „Благоустройство и жилищна политика”.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов