Избрани Новини

Водите на реките в Дупница са далеч от критичните нива

Язовир Дяково също не представлява опасност

Водите на реките в Дупница и на яз. Дяково са далеч от критичните нива и не представляват опасност, това уверение даде управителят на "Напоителни системи" - клон Струма Места инж. Иво Иванов, цитиран от Дарик.

Нивото на реките Струма и Места е повишено, критичните участъци са край Струмяни и с. Рибник. В община Дупница обаче място за притеснение няма, не се наблюдава драстично повишение на нивото на реките. То ще продължи да се следи, тъй като в петък се очакват нови валежи от дъжд.

Иво Иванов съобщи, че заплатите на служителите в "Напоителни системи" - клон "Струма Места" вече се изплащат навреме. Той ще предложи на националното ръководство оптимизиране на персонала в администрацията и технически отдели с 5 % . Като пример за излишни длъжности и разходи той посочи, че както за него, за началник - отделите, така и за главния инженер има отделни шофьори. Все пак предложението трябва да бъде утвърдено от ръководството на национално ниво. Инж. Иво Иванов пое управлението на клон "Струма Места" в края на миналата

година.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов