Избрани Новини

Берое промени програмата си преди мачовете с Лудогорец

Тимът ще изиграе допълнителна контрола с Марек на 7 февруари

Берое направи промяна в плана си за подготовка и уреди още една контролна среща преди първия официален двубой за 2015 г. Старозагорци ще срещнат Марек, а двубоят е насрочен за 7 февруари в Стара Загора. Часът и мястото на срещата ще бъдат обявени допълнително.

 

Тази контрола се явява генерална репетиция за тима на Петър Хубчев преди битката с Лудогорец. Първият 1/8-финал за Купата на България е на 15 февруари (неделя), като началният му час се очаква да бъде 13:00. Реваншът в Разград пък е насрочен за 22 февруари.

 

На 7 февруари, когато е контролата с Марек, стартира и „Поморие къп“, където Берое е в група с домакините и Созопол. Очаква се в първия двубой срещу Поморие на 7 февруари от 13 часа участие да вземат част от играчите от представителния тим на старозагорци, а останалите срещи от турнира ще се изиграят от младежката формация до 21 г.

 

Междувременно треньорското ръководство освободи испанеца Алексис Вияр, който бе на пробен период. Десният краен бранител се присъедини към отбора по време на лагера в Турция и взе участие в контролата с „Каспий“ (Казахстан).



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов