Избрани Новини

Пенсионер в "Пирогов" след хапка кренвирш с отрова за мишки

Новините

05-02-2015, 18:42

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Дядо от Петрич се нагълта с отрова за мишки

Опасна отрова за мишки спряна от продажба в Русе

Инцидентът станал в жк „Бистрица”

Пенсионер от Дупница е закаран по спешност в токсикология в „Пирогов”, след като изял кренвирш, намазан с отрова за мишки.

Инцидентът станал вчера около 14 часа в жк „Бистрица”. Съпругата на 60-годишния Емил Костов от Дупница намазала кренвирш с отрова за мишки, за да го сложи за примамка на гризачите, които нападнали дома им. Оставила го на масата за минутка, в този момент Емил влязъл в кухнята и отхапал от кренвриша, усетил, че мирише отвратително, усъмнил се, че нещо не е наред, и дал една хапка на домашната котка, която веднага умряла, пише struma.bg. 

Съпругата на Емил, като разбрала какво се е случило, припаднала. Мъжът успял да запази спокойствие, обадил се на тел. 112 и извикал екип на Спешен център. Линейката пристигнала за минути и Емил Костов е закаран в интензивен сектор на общинската болница в Дупница. След направени изследвания на мъжа, чиито показатели не били добри, той е транспортиран с линейка за токсикологията в „Пирогов”.

Съпругата му е в шок, вайкала се и плачела, че вместо мишките в дома си, е натровила съпруга си, като оставила за минутка опасния кренвирш на масата.

Емил Костов е работил преди пенсионирането си във фармацевтично предприятие.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов