Избрани Новини

Тийнейджър халоса приятел с бухалка по главата и припадна

Докато чака линейката, момчето припаднало от страх

Деветокласник от Механото в Дупница по невнимание удари с бухалка приятеля си по главата и го прати в Спешен център. Докато чака линейката, момчето припаднало от страх ударът да не е бил смъртоносен.

16-г. Д.К. от с Блажиево, община Бобошево, и 20-годишният Николай П. от същото село били неразделни приятели. Двамата прекарват свободното си време заедно. Сами си правят бухалки, но не са побойници, напротив кротки деца са, коментират техни съселяни, пише struma.bg.

Вчера Д.К. отишъл на гости на приятеля си, който бил пред компютъра, и на шега замахнал с бухалката, която държал в ръката си. В този момент Николай внезапно извил главата си и получил силен удар с бухалката. Изпаднал в несвяст. Приятелят му се изплашил, веднага позвънил на тел. 112 да търси медицинска помощ.

Докато чакал линейката да пристигне от Бобошево, тийнейджърът припаднал на улицата пред кметството. Наложило се да извикат още една линейка, за да го закара в Спешен център - Дупница. Николай също е закаран в дупнишкия Спешен център. Направени са му рентгенови снимки, не е установено счупване на черепа. Младежът е изпратен за лечение вкъщи. Ударилият го по невнимание с бухалката тийнейджър също е добре, той се свестил още в линейката. От Спешен център - Дупница са уведомили полицията за инцидента. Двамата младежи са дали показания пред криминалисти от РУП - Дупница и случаят е приключен.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)