Избрани Новини

Пламнало Пежо подпалило колите до Медицинските общежития

Крими

11-02-2015, 10:03

Снимка:

архив

Автор:

PlovdivUtre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Огромен пожар горя в пловдивския кв. „Христо Смирненски”

Предполага се, че автомобилите са на студенти

Два Фолксвагена, един Форд Фиеста и едно Пежо 307 са изгорелите рано тази сутрин коли в кв. „Смирненски” в Пловдив. Леко обгоряла – опушена откъм мястото на шофьора, е една Тойота Ярис. Другите 4 коли са напълно изгорели, пише marica.bg.

Според пожарникарите първо е пламнало Пежото, което е било паркирано напряко на другите автомобили. Изглежда, че стартерът на запалилата се кола е дала на късо, започнала е да подскача и на самостоятелен ход е минала 10 метра, като по този начин огънят е обхванал всички коли наоколо. След това Пежото се е блъснало в други два Голфа, леко ги е ожулило, и е спряло.

Огненият фиеста е станала на паркинг между блок на ул „ Бряст” и медицинското общежитие. Най-вероятно изгорелите коли са на студенти медици. Запалилото се първо Пежо е с пловдивска регистрация, единият Фолксваген с хасковска, а другият със смолянска, Фиестата – сливенска, а леко обгорялата Тойота - с пазарджишка.

Пожарникарите още не са наясно дали става въпрос за умишлен палеж или инцидент. На мястото има пожарникари, полиция. Там е и кметът на „Западен” Димитър Колев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов