Избрани Новини

Пирин победи Оборище с 2:1

ОФК Пирин успя да победи в поредната си контролна среща

Орлетата надделяха над Оборище Панагюрище, един от тимовете с претенции за промоция в професионалния футбол тази пролет. Среща се игра при непрестанен вятър и доста неприятен студ, който затрудняваше максимално и двата състава, информират от клуба.
Пиринци започнаха двубоя по-стабилно и в 15 мин отправиха хубав удар в очертанията на вратата чрез Витанов. Три минути по-късно Коцев изведе Войнов сам срещу вратаря на панагюрци, а халфът на пиринци бе точен за 1:0.
Второто полувреме започна с почти пълна смяна в състава на благоевградчани, като единствено Пидев остана на терена почти до края. В 56-та минута Тони Тасев нахлу в наказателното поле, където бе грубо подкосен, а категоричната дузпа бе отсъдена от главния рефер Ивайло Стоянов. Златинов отбеляза безпроблемно от бялата точка за 2:0. В 64-та минута Златинов можеше да отбележи второто си попадение, но изстрелът му от фаул бе избит от вратаря. В 69-та минута панагюрци върнаха едно попадение, след като топката бе центрира от дясно на атаката, топката бе поета леко от вятъра и попадна в Младенов, който в първия момент не успя да преодолее Бахтарлиев, но в добавката бе точен за крайното 2:1. В 77-та минута Костадинов можеше да отбележи за Пирин, когато Тасев направи отличен пробив и прати токата на дузпата, но полузащитникът на Пирин стреля в аут. В сами край на мача отново вятъра за малко да изненада стража на пиринци, който увисна при едно центриране, но последвалият удар бе неточен.
Днес орлетата играят поредна контрола, този път с Пирин Разлог, отново в село Склаве, а мачът е с начален час 14:30.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов