Избрани Новини

Водач подкупи "паяка" с 20 лева (ВИДЕО)

Крими

12-02-2015, 12:51

Автор:

sofiautre.bg

Всичко от Автора

Скандално видео пусна столичанин в нета

Шофьор на служебен автомобил успя да избяга от "паяка", който го беше засякъл на малка улица в столицата. Това показва клип, разпространен в youtube, който само за ден събра хиляди гледания. Видеото е заснето вчера.

 

Бялата кола с лого на голяма фармацевтична компания е паркирана на тротоара на ул. "Шар планина" на гърба на Софийската техническа гимназия.

Откъм бул. „Александър Стамболийски“ на "Шар планина" завиват 2 "паяка" и започва да вдига колите, паркирани на тротоара. Полицай започва проверка на водача на служебния автомобил, а междувременно служител от Центъра за градска мобилност монтира на колелата куки, с които колата да бъде вдигната.

След проверката на документите водачът се доближава до работника със светлоотражателна жилетка и на записа ясно се вижда как му подава 20 лева. Служителят от Центъра за градска мобилност ловко ги прибира в ръкавицата си, а след това маха куките от гумата на автомобила и продължава към следващия, паркирал неправилно.

Водачът си спести разкарването до паркинга за репатриране на автомобили, както и надвищаващата 20 лева такса за освобождаване на колата. От видеото ясно се вижда, че той не получава нито акт за нарушението, нито фиш, срещу платената сума. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов