Избрани Новини

Кредитори плашат млада жена с проституция

Липсата на основно образование е пречка да успее да си намери стабилна и добре платена работа

Разтревожено момиче, което се разплака на телефона, потърси помощ, за да се спаси от трудната ситуация, в която е попаднало, съобщи "24 часа", цитирайки toppresa.com. От медията направили проучване и установили, че съдбата не е била благосклонна към момичето, останало без родители от ранна детска възраст.

Момичето е прекъснало училище в седми клас. Липсата на основно образование е пречка да успее да си намери стабилна и добре платена работа.

Била е в домове за сираци и кризисни центрове. Била е лъгана и бита от мъжете с които е живяла. Била е отвличана и държана в плен. Крали са от парите й и са се възползвали от нея заради това, че няма семейство и строг баща, който да я защити.

Сега девойката, която не иска да се споменава името й, се страхува за живота си, защото се е забъркала в голяма неприятност. Оказва се, че бившето й гадже я е накарало да подпише документи, с които тя взима 10 хиляди лева от съседка, като капаро за продажбата на нейната къща, единствено наследство от родителите й. Къщата била спазарена за 30 хиляди лева, но до продажбата така и не си стигнало.

От взетите 10 хиляди, тя твърди, че си е купила само един молив за очи. Пила няколко кафета и ползвала няколко таксита от селото до Благоевград. Останалата сума била изхарчена от приятеля й Тони. Наскоро излезлият от затвора син на съседката и обаче си поискал десетте хиляди. Отправени са й заплахи, че ако не започне да връща парите, ще я принудят да проституира.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов