Избрани Новини

Санданчанин зад решетките заради 500 стека контрабандни цигари

Интересното е, че само преди месец е лежал в затвора за подобно престъпно деяние

Съдия Божана Манасиева от петричкия районен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение –задържане под стража на Т. Феридаров от Сандански. При акция на гранична полиция и екип на митнически служители на ГКПП – Кулата в автобус, управляван от Феридаров са открити 500 стека цигари, скрити в тайници.

Предвид тежкото деяние за държане на акцизна стока в голямо количество, съдът наложи мярката задържане под стража на санданчанина. За решението натежа и фактът, че престъпното деяние е извършено в условия на повтаряемост, че извършителят може да се укрие и е криминално проявен. Санданчанинът Феридаров бе откаран веднага в затвора в Бобов дол, за излежаване на мярката. Съдия Манасиева наложи и мярка задържане под стража и на двама криминално проявени –единият от с. Габрене Марин Стоянов, а другия Илия Панов от Сандански, пише struma.com.

Двамата са арестувани край с. Рибник с два броя резачки в управляван от тях лек автомобил. Интересното е, че само преди месец те са лежали в затвора за подобно престъпно деяние.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов