Избрани Новини

Наградиха Разлог за успешно развиваща се туристическа дестинация

На щанда на планинската община бяха предлагани рекламни материали за туристически забележителности

Община Разлог получи награда за успешно развиваща се туристическа дестинация по време на Международната туристическа борса Ваканция/СПА Експо в София. Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев присъства на официалното откриване на  туристическата борса.

Под мотото „От 12 до 14 февруари 2015 година – В България всичко е туризъм" се проведе очаквания от изложителите, партньорите и посетителите форум с представители на туристическия бизнес в България и над 20 други страни от цял свят, информират от пресцентъра на община Разлог.

Интересът към участието на Община Разлог бе голям, както от представители на туроператори, така и от потенциални туристи. На щанда на планинската община бяха предлагани рекламни материали за туристически забележителности, рекламни тениски, магнити и химикали, както и рекламни материали на хотели на територията на общината. Проведе се и томбола за безплатен уикенд за двама в Разлог. Победителите от над 300 участници изтегли инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов