Избрани Новини

Кюстендилско село в траур след сутрешната катастрофа на Е-79

Новините

16-02-2015, 17:17

Снимка:

Августина Самарджиева

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Аварирал ТИР затруднява движението на Е-79

Мъж загина при тежка катастрофа на Е-79

Олег карал микробус с хляб на кюстендилска фирма и пътувал рано

Кюстендилското с. Пиперков чифлик е потресено от смъртта на 28-годишния Олег Спасов. Младият мъж загина при тежка катастрофа тази сутрин на главен път Е-79 в района на Симитли. Олег карал микробус с хляб на кюстендилска фирма и пътувал рано, за да направи доставки на търговски обекти. В неговото платно в него челно се забил микробус, в който пътували две семейства с 3 деца, граждани на Израел, но живеещи в Украйна. Те били на почивка в Банско и пътували към столичното летище, пише "24 часа".

При зверския сблъсък на място починал Олег Спасов. Шофьорът на другия микробус е с множество травми и опасност за живота. Трите деца са с по-леки наранявания, настанени в хирургия на благоевградската болница. Двете жени са с фрактури, но в стабилно състояние.

"Цялото село сме потресени от нелепата смърт на момчето. То живее в нашето село заедно с родителите си. Има по-малка сестра, която е студентка в София. Всички са изключително трудолюбиви. Бащата е миньор. Олег работи от близо година в кюстендилската фирма за производство на хляб. Много добро и възпитано момче", казаха близки на почерненото семейство от Пиперков чифлик.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)