Избрани Новини

Състоянието на директора на III ОУ остава критично

Новините

17-02-2015, 09:51

Снимка:

Августина Самарджиева, архив

Автор:

BlagoevgradUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пешеходец загина под гумите на товарен автомобил

Мъж загина при тежка катастрофа на Е-79

Състоянието на юристката на община Благоевград Валентина Спасова леко се подобрява

Тя бе настанена в реанимацията на благоевградската болница и претърпя сериозни операции след зверската катастрофа край полигона на Задушница в Благоевград, пише вестник „Вяра“. Ръководството на МБАЛ-Благоевград извика ортопед – консултант от столицата, заради сериозното счупване на таза й.

Няма промяна, обаче в тежкото състояние на съпруга й – директорът на Трето основно училище Михаил Спасов, който е със счупена база на черепа и множество травми в „Пирогов”. Другият шофьор, ексшефът на ДАП-Благоевград, Димитър Шопов е със счупен крак и е настанен в благоевградската болница.

Припомняме, че на 14 февруари на обяд Димитър Шопов предприел неправилна маневра изпреварване и се забил челно в опела, управляван от Михаил Спасов. След удара го изхвърлил в крайпътна нива, колата се обръщала няколко пъти от силния удар. 84-годишната тъща на Спасов загина на място, ранените бяха транспортирани в МБАЛ-Благоевград. След няколко часа Михаил Спасов бе транспортиран в „Пирогов“, а съпругата му остана в благоевградската болница, защото състоянието й не позволяваше транспорт.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов