Избрани Новини

Валери инвалид, Николета личен асистент? (ВИДЕО)

Булевард

17-02-2015, 21:12

Автор:

Ина Дойчинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Николета Лозанова не спира да дразни хората

Семейството обича да паркира кичозното си возило на място за инвалиди

Бдителни граждани засичат вече неведнъж бентлито на футболното плеймейт семейство паркирано в нарушение на правилника, на места отредени за инвалиди и публуват кадрите в социалните мрежи.

За пореден път

Семейство Божинови явно са решили, че паркоместата за трудноподвижни са създадени на принципа на ВИП зоните в любимите им чалготеки и ако можеш да си позволиш бутилка скъпо уиски, можеш да се наместиш дори и там.

Е, в грешка са, зоните са създадени за удобство на хората с увреждания, не че Валерката не е трудно подвижен... все пак е контузен, но едва ли Столична Община са му издали талон за инвалид.

Ако все пак някак си е успял да се уреди, значи Николета може да се цани за „личен асистент”... Вече си я представяме бутаща инвалидната количка на съпруга си, спира пред колата отваря врата, вдига Валери на ръце и го настанява на задната седалка. Не обръща внимание на миризмата, ще смени памперса като се прибере в къщи.

И така заключението е, че за пореден път НиЛо е настаНиЛо кичозното воЗиЛо в близост до входа на мола.

Екипът на Bulgariautre.bg влизаме в положението й, най вероятно го прави защото не може да запомни мястото където е оставила бричката си, а не за да й е по-близо, защото с високите токчета се щъка трудно из молчето.

След 6'10" ще се убедите, че двата автомобила от снимката са управлявани от семейство Божинови.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов