Избрани Новини

Огнеборци от Благоевград с призови места в "Пожарникар на годината”

Наградите бяха в категориите "Пожарогасителна и спасителна дейност" и "Превенция"

На 06.02.2015 г. в зала 6 на Националния дворец на културата в София се проведе тържествена церемония за награждаване на победителите в 20-то юбилейно издание на Националния конкурс „Пожарникар на годината – 2014", информира struma.com. Съгласно регламента, титлата „Пожарникар на годината" се присъжда в четири раздела на държавни служители от различни категории, работещи в съответното направление на дейност.

За пореден път служители от РДПБЗН - Благоевград са отличени в националното класиране на конкурса. Подгласник в Раздел „Б": „Пожарникари на годината от направление „Пожарогасителна и спасителна дейност" за държавни служители с висше образование е Васил Асенов Бойчев – инспектор в група ОЦ на РДПБЗН – Благоевград.

Подгласник в Раздел „Г" „Пожарникари на годината от направление „Превенция", осъществяващи превантивна дейност, обучение на населението или работещи с доброволни формирования за предотвратяване или овладяване на бедствия, пожари и извънредни ситуации и за отстраняване на последиците от тях" за държавни служители със средно образование, е Николай Георгиев Петев – мл. инспектор в група ДПК и ПД на РСПБЗН – Гоце Делчев при РДПБЗН – Благоевград.

Връчените награди са признание за висок професионализъм и добра подготовка на служителите на РДПБЗН – Благоевград в извършването на превантивна дейност и аварийно-спасителни дейности на територията на областта.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов