Избрани Новини

Куче нахапа геолог по време на работа

Стопаните на животното не реагирали на инцидента

Геологът Борис Джаджаров от с. Овчарци, община Сапарева баня, е настанен в ортопедия на общинската болница в Дупница с разкъсни рани на левия крак и лявата ръка, след като е нападнат от куче. Репортер на "Струма" го откри в болничната стая. Ето какво разказа той: "С фотоапарат снимах свлачището на пътя Дяково-Кременик, община Дупница. Бях помолен от колега да извърша геоложко проучване на свлачището.
На около 50 метра от мен стояха няколко младежи с едно огромно куче с къс косъм. Помолих ги да махнат кучето, но те отказаха. Казаха ми, че може да съм крадец и да им снимам къщата, за да ги обера. Докато снимах, кучето прескочи оградната мрежа и се нахвърли върху мен. Събори ме на земята и заръфа крака ми. Започнах да се браня, песът отпусна крака ми, но ме захапа за лакетя. Момчетата изобщо не се помръднаха. Не разбрах какво се случи, но в един момент кучето ме пусна. В личния си автомобил, с който отидох да снимам свлачището, имам чук, но нямаше как да се добера до него, за да се браня. Ще търся отговорност от младежите само да изляза от болница, заяви Б. Джаджаров, цитиран от struma.bg.

Д-р Сотир Каралийски е зашил раните на нахапания от кучето геолог. "Раните са много дълбоки. Пациентът е извадил късмет, че кучето не е нарушило цялостта на костите. Тогава лечението щеше да е дълго", заяви д-р Сотир Каралийски.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов