Избрани Новини

Загряват с музика дамския ски елит в Банско

Още в 09,00 часа ще започне музикална програма на сцена „Бъндерица"

Курортът Банско се готви за пореден път да е успешен домакин на състезания от Световната купа за жени по ски алпийски дисциплини. Планинският град ще приеме за четвърти път елита сред дамите на белия спорт. Те ще се конкурират на пистата на Бъндеришка поляна в дисциплините Супер Джи и Суперкомбинация.

Домакините ще посрещнат с много музика и в трите състезателни дни най-добрите скиорки. Надпреварата стартира на 27 февруари, петък. Още в 09,00 часа ще започне музикална програма на сцена „Бъндерица". Тя ще продължи цели три часа – до началото на старта Супер Джи, който е в 12,00 часа. Час и половина по-късно е церемонията по награждаването, след което отново е ред на музикалните изпълнения. Партито ще продължи в 17,00 часа на централния площад „Никола Вапцаров" в Банско с DJ Sprite. Официалното откриване на Световната купа е в 18,00 часа. Ще се тегли и жребият за втория състезателен ден. Финалът на деня ще е с фойерверки и концерт на етно група „Булгара", пише "Стандарт".

Съботният ден отново ще стартира с музика, но началото на състезанието е в 11,15 часа. Програмата след това е като тази в петък, но само до 18:30 часа. Тогава ще има музикален пърформанс– концерт на етно група „Оратница" и вокален ансамбъл „Кипри". Суперкомбинацията е в неделя от 10,00 часа. Първият манш – Супер Джи, е с начален час 10,00, след него ще има музикална програма, а вторият манш – Слалом, е от 13,00 часа. След награждаването музиканти ще се качат за пореден път на сцена „Бъндерица", за да финалната точка на събитието.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов