Избрани Новини

Петрунов: Пирин вдигна класата си за пролетта

Спорт

23-02-2015, 13:51

Автор:

Sportonline.bg

Всичко от Автора

Гоним място в "А" група, конкурентите не ни интересуват, обяви шефът на "орлите"

Изпълнителният директор на Пирин Николай Петрунов е доволен от зимната селекция на тима. Шефът на "орлите" е на мнение, че клубът е успял да вдигне класата си за пролетния дял от шампионата.

 

"Представени бяха всички условия за подготовката на тима. Очаква ни много тежък втори полусезон. Радостното е, че няма сериозни контузии преди началото на официалните мачове. 1-2 души имат травми, които са от преди подготвителния период. Абстрахираме се от резултатите, които постигнахме в контролните мачове (8 победи и 2 равенства). С общи усиля на ръководство, футболисти и фенове ще гоним нашите цели през пролетта“, коментира Петрунов пред Sportonline.bg.

 

„Нивото на „Б“ група се повиши. Привлякохме Наков, Витанов, Чипилов, но другите отбори също имат добри футболисти. Нашето желание бе да вдигнем класата на тима, защото именно това ни попречи в някои мачове през първия дял“, продължи той.

„Не само нас ни чака тежък втори полусезон. Същото важи за Монтана, Локо ГО и другите. Ние няма да коментираме нашите конкуренти, ще гледаме в нашата паничка. Всеки си има своите цели, накрая ще видим на кой ще му излезнат сметките“, каза още Петрунов.

 

На въпрос какви са целите на клуба, той поясни: „Неслучайно взехме цели 5 нови играчи. Благоеврград заслужава да има отбор в „А“ група. Тук е мястото да благодарим на кмета на града г-н Камбитов и на Общината. Имаме уверението, че ако влезем в елита, ще имаме финансова стабилност. Преди година връчихме Купата за първо място във „В“ група на кмета и той ни даде задача да му донесем още една такава“, завърши шефът на „зелените“.

 

Източник: Sportonline.bg



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)