Избрани Новини

Алекс Степни: Банско има огромен потенциал в ски-туризма

Според него все повече европейци ще избират курорта за зимните си ваканции.

По покана на кмета на Банско Георги Икономов легендарният вратар на Манчестър Юнайтед Алекс Степни посети в неделя ски-зоната, за да види отблизо красотата на Пирин и условията за ски, информира struma.com. „Това наистина би трябвало да е най-добрия ски-курорт, както чувам и от приятели. Условията за зимен туризъм тук са идеални, климатичните условия също благоприятстват за по-дълготрайно отсядане, а природата е просто изумителна“, заяви Степни. Той подчерта, че Банско има огромен потенциал в тази насока и вярва, че все повече европейци ще избират курорта за зимните си ваканции.

Звездата на Юнайтед разгледа и някои от забележителностите на града, запозна се с интересни исторически факти и си направи снимки за спомен. Гостът се срещна с българския фен-клуб на Манчестър Юнайтед.

„Имате огромен потенциал в ски туризма. Невероятните условия, които предлага ски зоната на многобройните туристи са доказателство, че сте курорт от световна величина. Впечатлен съм от организацията по време на престоя ми и от гостоприемството на хората. Благодаря на всички за прекрасните емоции, които ми дариха“, развълнувано сподели легендата на Манчестър при отпътуването си от най-добрия зимен курорт на Балканите - Банско.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов