Избрани Новини

Девет медала заслужено спечели Ски клуб "Разлог"

Отлично се представи на Националния училищен шампионат по ски

Отлично бе представянето на състезателите от Ски клуб „Разлог“ на Националния училищен шампионат по ски, организиран от „Българска асоциация спорт за учащи“, който се проведе в Пампорово.

В резултат на усилените тренировки, провеждани от треньора на клуба Светослав Сланчев, представителите на ски клуба, които са ученици в ОУ „Никола Парапунов“, СОУ „Братя Каназиреви“, НУ „Св.св. Кирил и Методий“ и ПГТХТ „Никола Стойчев“ – Разлог и ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – с.Бачево, се завърнаха с общо девет медала. В категория „Момичета 6-7 години“ на второ място се класира Яна Стойчева, на четвърто място Йоана Вълканова, а на шесто – Петя Иванова. При момчетата на възраст 10-11 години със сребърен медал за второ място бе награден Спас Стойчев, а на четвърто място – Георги Стойчев. Анита Иванова взе среброто в категория „Момичета 12-13 години“, а Елена Попова се класира втора сред връстниците си в категория „Момичета 14-15 години“. В същата категория, но сред момчетата Божидар Малехунов зае второ място, а Иван Малехунов спечели сребърния медал сред юношите на възраст 16-18 години.

Предстоят още няколко участия на децата от Ски клуб „Разлог“ в стартовете от Държавния спортен календар на Българска Федерация по Ски, които ще се проведат на Боровец, а на 6-ти март картотекираните състезатели ще участват в Третия зимен фестивал „Олимпийски надежди – Картала 2015“ в Благоевград, организиран от Български олимпийски комитет, „Асоциация Спорт в свободното време“ и Сдружение „Витоша ски клуб“.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов