Избрани Новини

9 медала "завоюваха" скиори от Разлог

Те са получени в резултат на усилени тренировки

Отлично представяне на състезателите от Ски клуб „Разлог“ на Националния училищен шампионат по ски, организиран от „Българска асоциация спорт за учащи“, който се проведе в Пампорово.

В резултат на усилените тренировки, провеждани от треньора на клуба – Светослав Сланчев, представителите на ски клуба, които са ученици в ОУ „Никола Парапунов“, СОУ „Братя Каназиреви“, НУ „Св.св. Кирил и Методий“ и ПГТХТ „Никола Стойчев“ – гр.Разлог и ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ – с.Бачево, се завърнаха с общо девет медала, с гордост съобщават от пресцентъра на общианта. В категория „Момичета 6-7 години“ на второ място се класира Яна Стойчева, на четвърто място Йоана Вълканова, а на шесто – Петя Иванова. При момчетата на възраст 10-11 години със сребърен медал за второ място бе награден Спас Стойчев, а на четвърто място – Георги Стойчев. Анита Иванова взе среброто в категория „Момичета 12-13 години“, а Елена Попова се класира втора сред връстниците си в категория „Момичета 14-15 години“. В същата категория, но сред момчетата Божидар Малехунов зае трето място, а Иван Малехунов спечели сребърния медал сред юношите на възраст 16-18 години.

Предстоят още няколко участия на децата от Ски клуб „Разлог“ в стартовете от Държавния спортен календар на Българска Федерация по Ски, които ще се проведат на Боровец, а на 6-ти март картотекираните състезатели ще участват в Третия зимен фестивал „Олимпийски надежди – Картала 2015“ в гр.Благоевград, организиран от Български олимпийски комитет, „Асоциация спорт в свободното време“ и Сдружение „Витоша ски клуб“. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов