Избрани Новини

Клисар обгоря тежко в Големо село

Крими

28-02-2015, 10:35

Автор:

balgoevgradutre.bg

Всичко от Автора

Мъжът опитвал да запали с бензин готварска печка

51-годишeн клисар обгоря тежко при опит да запали с бензин готварската печка в една от стаите на къщата си в Големо село, община Бобов дол, където живее заедно с тежко болната си майка, съобщава struma.bg.

Печката не се разпалила и той отворил вратичката, в този момент огънят лумнал и обгорил лицето и ръцете му. Разразил се пожар, пламнала цялата стая. Георги Рангелов се развикал за помощ. Съседите се притичали и започнали да гасят с кофи вода. Позвънили и на тел. 112, на място пристигнала пожарна кола от Бобов дол и огнеборците потушили огъня в къщата.

За щастие трудно подвижната майка на Рангелов не е пострадала от огъня, но е била силно уплашена от вида на сина си, на когото за секунди лицето и ръцете станали на мехури. Съседите извикали линейка на Спешен център - Бобов дол, с която Георги Рангелов е закаран в Спешен център - Дупница, а оттам в клиниката по изгаряния в „Пирогов”. Няма опасност за живота му, но ще се наложи дълго лечение.

„Георги Рангелов работи по програмата за временна заетост към кметството, клисар е на черквата. Той ми е дясната ръка. На него разчитам за всичко”, заяви вчера разтревожен кметът на Големо село Васил Василев.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов