Избрани Новини

Петима в болница след адска катастрофа край Плевен

Сред пострадалите е и 3-годишно дете

На 28 февруари 2015 година около 18.30 часа на първокласен път в местността Шумата лек автомобил "Опел Астра", управляван от 36-годишен от село Червена, област Велико Търново, при движение в посока град Плевен, навлязъл в лентата за насрещно движение и ударил правилно движещия се лек автомобил "БМВ", с водач 21-годишен столичанин. От удара двата автомобила излезли и спрели северно от пътното платно.

В ЦСМП - Плевен са настанени с фрактури пострадалите пътуващи в лек автомобил "Опел Астра" – водачът, 40-годишен от село Червена, 23-годишна от село Гривица и 3-годишен от село Гривица, както и пътуващите в лек автомобил "БМВ" – шофьорът и 20-годишен от село Аспарухово, област Плевен.

За изваждането на телата на пострадалите съдействие са оказали и служители от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - Плевен

На водачите е взета кръвна проба. Извършен е оглед на местопроизшествието и е уведомен прокурор от РП – Плевен. Образувано е досъдебно производство, съобщава МВР-Плевен.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов