Избрани Новини

Замесиха Тончо Токмакчиев в пиянски скандал в Банско

Ревнив мачо станал причина за разправията

В нощта на събота срещу неделя актьорът Тончо Токмакчиев беше замесен в пиянски скандал в Банско. Дошъл в зимен курорт №1 на България, за да покара ски в почивните дни и да се наслади на живо на световните звезди на женския бял керван, комикът останал разочарован от повторното отлагане на състезанието поради гъстата мъгла. Вечерта в събота Тончо Токмакчиев седнал с компанията си в ресторанта на хотела, където били отседнали.

Негови почитатели бързо го разпознали и дори една от фенките му седнало на неговата масата. Двамата започнали задушевен разговор, но скоро разговорът им бил прекъснат от кавалера на дамата, след което се заформила познатата от векове сцена на ревност. Двамата мачовци се ругали, после се хванали за реверите и се сдърпали. Обърнали 2-3 стола, но до сериозен ръкопашен бой и батални сцени  не се стигнало.

В помощ на Тончо се притекъл английският актьор Бен Крос, който бил отседнал в същия хотел. Снажният британец, който живее в България от 2005 година, разделил  биещите се и предотвратил разрастването на скандала.

Когато  повиканите по телефона полицаи пристигнали, двамата съперника вече седели на своите маси и всеки коментирал със своята компания инцидента. До арести и предупредителни протоколи не се стигнало, защото напрежението вече било стихнало, информира E79 News.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов