Избрани Новини

Щъркелите и лястовичките изпревариха астрономическата пролет

Предвестниците на настъпващия най-красив сезон размахват криле във фоайетата

Щъркелите и лястовичките изпревариха астрономическата пролет и кацнаха в СОУ” Неофит Рилски” – гр. Банско. Предвестниците на настъпващия най - красив сезон размахват криле във фоайетата на училището, обкичени с българския символ за здраве - мартеницата.

В часовете по изобразително изкуство учениците от прогимназиалния курс изработиха пъстри плакати, с които украсиха входа на учебното заведение и честитиха настъпващата пролет на своите учители и съученици. Сред ученическото творчество особено се отличи плакатът на Теменужка Тодева от 6 "б" клас, информират от пресцентъра на общината.

Музикалният поздрав към учителския колектив, подготвен от второкласниците, и ръчно изработените мартеници, с които те закичиха учителите, създадоха ведро пролетно настроение в навечерието на първи март.

В продължение на няколко дни на благотворителен базар в училището се разпродават тематични сувенири и мартеници, създадени от сръчните ръце и творческите умения на децата.

”Виновници” за всички тези инициативи, преобразили облика на училището, са Венета Чакърова, Румен Пицин и Христина Кадева- членове на Методическото обединение ” Изкуства”, и техните възпитаници.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов