Избрани Новини

2 години и половина зад решетките за убийство на диджей от Дупница

Преди 2 седмици на последна инстанция присъдата бе намалена

Осъденият на 2.5 г. затвор за убийството на диджей Дани от Дупница - Кирил Зашев, вече е в предварителния арест на Бобовдолския затвор. К. Зашев-Шефо бе осъден на 2 години и половина ефективно, които ще излежи в затворническото общежитие в село Самораново, община Дупница, намиращо се само на 2 км от дома му в Дупница.

Преди 2 седмици на последна инстанция присъдата на Кирил Зашев-Шефо бе намалена от 3 г., която му даде съдия от Окръжен съд - Кюстендил, на 2 години и половина, след като той обжалва, пише struma.bg.

През лятото на 2010 г. Кирил Зашев, по-известен сред дупничани с прякора Шефо, простреля приятеля си диджей Дани в култовото заведение „Клуб 13” в Дупница. Двамата работеха в заведението - Шефо като барман, а Йордан Соколов като диджей. К. Зашев си играл със законно притежавания пистолет и прострелял смъртоносно диджей Дани, който издъхна в Спешния център в Дупница.

Делото се проточи близо 5 години. През това време К. Зашев създаде семейство и има син на 2 години. Той плати 5000 лв. гаранция и излезе от ареста дни след убийството.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов