Избрани Новини

Продължава да вали, проходите са затворени за камиони

Новините

08-03-2015, 11:53

Снимка:

БНР

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Обилният снеговалеж ще бъде краят на зимата

Поради опасността от падащи камъни и дървета шофьорите да се движат с повишено внимание през "Предел" и Кресненското дефиле

Затворени за камиони с ремаркета и полуремаркета са проходите в Югозападна България – "Предел", "Папаз чаир" (Попови ливади) и "Юндола". Пътищата се почистват и опесъчават и са проходими при зимни условия. В Сандански и Петрич към този момент вали дъжд, в останалата част от Благоевградска област преваляванията са от сняг.
Поради опасността от падащи камъни и дървета шофьорите да се движат с повишено внимание през "Предел" и Кресненското дефиле. Да спазват необходимата дистанция и да се движат със съобразена с пътните условия скорост.

Към момента няма новорегистрирани свлачища в Югозапада. Остава затворена отсечка от пътя Благоевград – Кресна (в началото на Кресненското дефиле) при малкия тунел. Припомняме, че преди 3 дни там се свлече голямо количество земна маса и затвори пътя. Монтирана е временна светофарна уредба. Продължава движението да се отклонява по старото платно, което е паралелно на главния път.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)