Избрани Новини

Най-красивите деца дефилират от днес в Банско

Започва международният форум за красота и таланти "Мис и Мистър Галакси"

За шеста поредна година Банско е домакин на един от най-престижни международни форуми за красота и таланти – Мис и Мистър Галакси. Форумът, на който ще се излъчат най-красивите деца, стартира днес и ще продължи до 15 март.

Участие в надпреварата ще вземат деца от цял свят – Бразилия, Русия, Армения, Унгария, Южна Африка, Франция, Македония, Косово, България, Албания и др.

Конкурсът се провежда с подкрепата на община Банско под патронажа на кмета на града Георги Икономов. Шестте конкурсни дни ще предложат редица изненади както на участниците, така и на гостите на събитието.

В рамките на конкурса ще се проведе вечер на нациите, интервю с международното жури, шоу за таланти, модно ревю, среща с кмета на Банско, разходка из старинния Банско.

Шоуто на талантите ще се проведе този петък, 13 март, от 18.00 часа в залата на читалище Никола Вапцаров. На същата сцена, но ден по-късно ще бъде финалният спектакъл на конкурса, участие в който ще вземат самодейни състави от Банско. Събитията са със свободен вход.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов