Избрани Новини

Дупки дебнат шофьорите в Благоевград

Постоянно са пълни с вода

Огромни дупки са се отворили по една от главните улици в благоевградския квартал “Струмско”, съобщава БНТ. Жители ни сигнализираха, че от месеци ямите стоят незапълнени и се уголемяват застрашително. Дупките са пълни постоянно с вода, която се стича от напоителен канал в близост до главния път Е-79. Докато обезопасяват сами маршрута хората се обърнаха за съдействие към екипа ни, сигурни, че Общината ще се погрижи за състоянието на улицата само след намесата на телевизията.

Улица “Броди” в благоевградския квартал “Струмско” е като “Бродуей” – с ежедневни представления за шофьорите, разказа Росен Савов, докато оставя колата си за ремонт след поредното преминаване през дупките. Улицата се използва за транзитна, когато Главен път Е-79 е затворен заради катастрофи.

“Ето може да се види – една, втора дупка. Онзи ден имаше катастрофа, тук се счупиха буквално над 100 коли”, обясни Росен Савов.

Валентин Попов сподели, че дупката е дълбока 25 см, а това означава, че ако кола влезе в нея, няма да излезе, а може и да остане без гума.

От Общината получиха сигнал за тези дупки по улица “Броди” от нас. Обясниха ни, че до утре вечерта ще запълнят мястото с инертни материали.

Служителите в кметството се надяват до месец да се подпише и договор, за да могат да изкърпят дупките с асфалт.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов