Избрани Новини

Старшата на "Пирин" се разправи и с ЦСКА

Юношите старша възраст на ОФК "Пирин" продължава с доброто си представяне в първенството на „Зона София”, след като вчера следобед орлетата победиха ЦСКА с 2:1 и си върнаха за отстраняване от купата на БФС в края на миналата година, информира struma.com.

Пиринци бяха по-активния тим през целия мач и търсеха по-настървено победата. Още в началните минути Грозданов и Марков имаха възможност да отбележат, но не бяха точни пред гола. До полувремето резултата остана равен, а след почивката играта се изостри. В 57-та минута Грозданов проби по левия фланг и центрира, като Топузов се хвърли и засече топката във вратата. Червените изравниха 15 минути по-късно, след удар по диагонала на Николов. В 78-та минута орлетата сътвориха най-добрата си комбинация в мача, като Божинов навърза трима души на фланга, подаде на Браян Марков, който хладнокръвно отбеляза победното попадение.

С тази победа подопечните на треньора Стефан Гошев се набъркаха сериозно в борбата за медалите, като само няколко точки ги делят и от временния водач Миньор Перник.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)